Verzending

Gratis en snel

Betalen

Verzenden

Retourneren

Op welke dagen wordt er geleverd?

Leveringen vinden van maandag t/m vrijdag plaats tussen 17:00 en 22:00. Bestellingen die op vrijdag, zaterdag en zondag geplaatst worden gaan mee met de zending van maandag!

In het weekend wordt er niet geleverd.

Kan ik mijn smoothie box ook ophalen bij een PostNL punt?

Het is helaas niet mogelijk om jouw pakket op te halen bij een PostNL punt omdat het gaat om vriesproducten.

Wat gebeurd er wanneer ik niet thuis ben bij een levering van mijn smoothie box?

Wij sturen meerdere berichten over het tijdstip van de levering. Het kan bijna niet anders dan dat jij op dit tijdstip de levering zelf aan kan nemen en in de vriezer plaatst. Mocht jij onverhoopt niet thuis zijn dan bieden wij het pakket altijd aan bij de buren. Is dit ook niet mogelijk zijn wij genoodzaakt het pakket retour te nemen. Omdat het een bevroren product betreft kunnen wij dit pakket helaas maar éénmalig aanbieden. Dus zorg ervoor dat je thuis bent op het aangewezen tijdstip van de levering! De verantwoordelijkheid en het risico ligt in dit geval bij jou! 

Kan ik kiezen op welk moment van de dag er wordt geleverd?

Leveringen vinden van maandag t/m vrijdag. Onze logistieke partner streeft ernaar de producten te leveren tussen 17:00 en 22:00. Tijdstip van levering kan afwijken door file, incidenten of drukte. Julie krijgen hier te allen tijden bericht over. Bestellingen die op vrijdag, zaterdag en zondag geplaatst worden gaan mee met de zending van maandag!

In het weekend en op feestdagen wordt er niet geleverd.

Direct nadat de bestelling is geplaatst krijg je per email een bevestiging van de bestelling. Tevens krijg jij een email zodra het pakket onderweg is naar het sorteercentrum. Vervolgens krijg jij een bericht met een indicatie van het tijdstip van de levering, incl. live tracker om het pakket te volgen. Tenslotte krijg jij een laatste bericht met het exacte tijdstip van levering met een realtime track & trace

Wat als ik de verkeerde smoothies heb ontvangen?

Bij het ontvangen van een foutieve bestelling sturen wij de ontbrekende producten alsnog kosteloos op. Neem contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

De order wijzigen of annuleren is mogelijk. Bestellingen die op dag A binnen zijn voor 23:59 binnen zijn worden op dag B geleverd tussen 18:00 en 22:00. Wil jij de bestelling wijzigen of annuleren dient dit te gebeuren voor 07:00 op dag B. De wijziging of annulering kan enkel per email op: klantenservice@wowsmoothies.nl

Wij zullen helpen de bestelling aan te passen.

Hoe wordt mijn smoothiebox aangeleverd?

Na het bestellen van je smoothiepakket, volgt het bezorgen ervan. Bij bezorging via de pakketdienst wordt het produkt verpakt in een kartonnen doos met daarin een isolerende verpakking.  De doos en inhoud is vrijwel geheel recyclebaar. Karton bij het oud papier, de isolerende verpakking en de droogijs verpakkingen bij het plastic.

Om het produkt op de juiste temperatuur te houden tijdens het verzenden wordt droogijs toegevoegd. Droogijs is een vaste vorm van kooldioxide met een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. Bij het ‘verdampen’ ervan – of correcter gezegd sublimeren – ontsnapt gasvormig kooldioxide. Dit verdwijnt uit de verpakking. Er komt dus geen water vrij, waar de pakjes nat van zouden worden. 

De hoeveelheid is zo gekozen dat het produkt zeker 24 uur goed bevroren blijft. Mocht het pakket onverhoopt een paar uur vertraagd zijn dan is het dus nog steeds goed bevroren. Bij het afleveren of afhalen van het pakket is het droogijs reeds verdwenen. Dat kan geen kwaad: de isolatie houdt de smoothieporties langdurig bevroren. Met een eventueel restant droogijs moet je wel voorzichtig omgaan. Pak de pakjes droogijs bij een hoek van het folie vast. Voorkom dus contact met het droogijs, want dat zou kunnen resulteren in bevriezingen. Leg het buiten de verpakking, plaats het produkt in de vriezer, en plaats het droogijs terug. Laat dit rustig verder verdampen in de gesloten doos in een open ruimte. Zorg dat kinderen er niet bij kunnen en speel er zelf ook niet mee!   

Informatie over droogijs

Diepvries bezorgen moet natuurlijk wel verantwoord gebeuren! Om het produkt tijdens het transport op de juiste temperatuur te houden wordt een geïsoleerde verpakking gebruikt, waarin droogijs wordt toegevoegd. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide. Het heeft een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. 
Na smelten (‘sublimatie’) verdwijnt de kooldioxide als gas. Er blijft in tegenstelling tot bij gewoon ijs, geen water achter dat het product nat zou maken. 

Tijdens het verzenden zal het meeste droogijs verdwijnen. Je treft dan lege verpakkingen aan. Dat is geen enkel probleem. Als het droogijs verdwenen is zal de verpakking de smoothieporties nog lang bevroren houden. Er kan echter een restant droogijs aanwezig zijn. In de verpakkingsdoos zult u uitgebreide instructies aantreffen hoe om te gaan met het eventueel aanwezige droogijs. Lees deze goed! 

Veiligheidsvoorschriften 

  • Raak het droogijs nooit met de blote handen aan! Dit kan bevriezing veroorzaken.U kunt een restant droogijs veilig  aan de folie beetpakken om het te verwijderen.
  • Laat het restant daarna in de geleegde doos smelten. Doe dit niet in een kelder of een kleine, niet-geventileerde ruimte.
  • Speel nooit met droogijs! Zorg ervoor dat kinderen er niet bij kunnen.