Toont alle 5 resultaten

Smoothie Bowls

3.00

Acai, bosbes, mango, aardbei, hennepzaad & lijnzaad

3.00

Glutenvrije haver, aardbei, braam, framboos, honing & vanille

3.00

Glutenvrije haver, bosbes, banaan, yoghurt, ahornsiroop & kaneel

3.00

Glutenvrije haver, aardbei, bosbes, banaan & yoghurt

3.00

Banaan, kokos, zonnebloempitten, ananas, pompoenpitten & hennepzaad


Thuis de mooiste smoothie bowls maken

Hoe leuk is het dat jij thuis de mooiste creaties kan maken! Deel dit op social media met je vrienden! Wie van jullie maakt de mooiste bowl? De bekendste Smoothie/Breakfastbowl is de acai bowl. Açai heeft een bovennatuurlijke kracht. De acai bes zit boordevol vitaminen, proteïnen en antioxidanten, is licht verteerbaar en de variaties zijn eindeloos. Buiten de acai bowl hebben wij nog 4 heerlijke varianten! De smoothie bowl is perfect als vervangende lunch of als ontbijt!  WOW smoothie bowls zijn niet alleen gezond maar ook nog eens erg lekker!

A Smoothie bowl a day keeps the doctor away.

    Net als een gewone smoothie bevat een smoothie bowl, ook wel breakfast bowl, ontzettend veel gezonde voedingsstoffen: antioxidanten, vitamines, vezels en mineralen. Door de eindeloze variaties kun je dagelijks genieten van deze heerlijke voedzame bowls. Een smoothie bowl is snel bereid, door verschillende ingrediënten/toppings toe te voegen is het een echte volledige maaltijd. Voeg fruit, noten en zaden toe in je smoothie bowl en krijg je gezonde vetten, eiwitten en vezels binnen. Het is leuk om creatief met je ingrediënten van je maaltijd bezig te zijn. Het daagt je uit om er iets moois van te maken en je kunt er al je creativiteit op loslaten.

Een Instagrammable ontbijt

De breakfast bowls maak je helemaal compleet met gezonde versiering. Maak mooie patronen met kleurig fruit, granola, pitten, zaden, kokos en cacaonibs. Je creëert zo je eigen schilderijtjes met je superfood ontbijt. Kleurrijke groentes zorgen voor extra effect. Gebruik een mooie bijpassende kom, versier je bowl en post op onze social media de perfecte Instagram foto.